پلو:

پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان ترکیه ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

آموزش طبخ “مرصع پلو” :

مواد مورد نیاز جهت درست کردن مرصع پلو

مرغ کامل : 1 عدد

پیاز : 2 عدد متوسط

زعفران :  1/3 ق چ

مغز گرد : 1/2 لیوان

خلال پسته : 1/2 لیوان 

خلال بادام:  1/2 لیوان

 خلال پوست پرتقال یا نارنج :  1/3 لیوان

 کشمش : 1 لیوان 

زرشک : 1 لیوان

زردچوبه : 1/2 ق چ

نمک : به میزان لازم

شکر در صورت نیاز:به میزان لازم

مرصع پلو


دنیای از خوشمزه ها پلو , 1 ,لیوان ,تهیه ,مواد ,  1 , 1 2 ,ممکن است ,  1 3 ,می‌شود که ,ق چمنبع

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه (مرصع پلو و رشته پلو)

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی لوازم یدکی بیل مکانیکی هیوندا سی بی سی تی دندان تجهیزات دندان پزشکی مستر دنتال فناوری اطلاعات دانلود کده مجله تفریحی پلمس vox rozblog : دانلود جدیدترین فیلم ها همبرگر زن مینروا عایق اجناس فوق العاده